Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Зелен фасул с копър

Топъл зелен фасул с чесън и много копър! Лесен за приготвяне и за наслаждаване. Може да бъде консумиран както като предястие, така и като основно ястие.

Стъпки на приготвяне

  • Нарежете чесъна на големи парчета и го запържете в тиган със зехтин. Добавете червената чушка, нарязана на тънки ивици. Подправете със солта и пипера, добавете зеления фасул и сотирайте.

  • Прибавете доматите, които са предварително нарязани на две, и зеленчуковия бульон. Оставете ги да се варят в продължение на 4-5 минути. Накрая добавете наситнения копър.

Рецепти, които може да ви интересуват

Зелен фасул с копър
2 човека 15-30 минути Лесно
СЪСТАВКИ
  • 1 пакет (400 г) нарязан зелен фасул Bonduelle
  • 10 чери домата
  • 1 червена чушка
  • 2 скилидки чесън
  • 1 връзка копър
  • 1 чаша зеленчуков бульон
  • 5 ч.л. зехтин
  • кълнове
  • черна сол
  • сол
  • пипер
Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Нарежете чесъна на големи парчета и го запържете в тиган със зехтин. Добавете червената чушка, нарязана на тънки ивици. Подправете със солта и пипера, добавете зеления фасул и сотирайте.

  • Стъпка 2

    Прибавете доматите, които са предварително нарязани на две, и зеленчуковия бульон. Оставете ги да се варят в продължение на 4-5 минути. Накрая добавете наситнения копър.