Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Яйца по мексикански

Перфектният обяд с яйца, зеленчуци и къри

Стъпки на приготвяне

 • Нарежете чесъна, лука и доматите на малки парчета. Запържете в мазнина чесъна и лука и добавете доматите. Добавете и подправките и оставете малко да се задуши.

 • Добавете Bonduelle Mexican Mix Vapeur, разбъркайте добре и оставете за малко на не много силен огън.

 • В 4 малки купички чукнете по едно яйце, след което една по една изсипете купичките в тигана. Целта е яйцата да не се смесват едно с друго, а да се сготвят едно до друго. Накрая поръсете с магданоз.

Рецепти, които може да ви интересуват

Яйца по мексикански
2 човека 15-30 минути Лесно
СЪСТАВКИ
Стъпки на приготвяне
 • Стъпка 1

  Нарежете чесъна, лука и доматите на малки парчета. Запържете в мазнина чесъна и лука и добавете доматите. Добавете и подправките и оставете малко да се задуши.

 • Стъпка 2

  Добавете Bonduelle Mexican Mix Vapeur, разбъркайте добре и оставете за малко на не много силен огън.

 • Стъпка 3

  В 4 малки купички чукнете по едно яйце, след което една по една изсипете купичките в тигана. Целта е яйцата да не се смесват едно с друго, а да се сготвят едно до друго. Накрая поръсете с магданоз.

Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.