Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Вкусна салата с гъби „A la Chef”

Салатата е царят на лятото! Пригответе я с гъби, горчица, лимон и каперси по рецепта за изискан вкус и романтични летни вечери!

Стъпки на приготвяне

  • Поставете в купа 2 жълтъка, добавете сока от един лимон и една супена лъжица горчица, след което разбъркайте добре с дървена лъжица, докато получите гладка смес.

  • Добавете 30 мл олио и 20 мл сметана, докато получената плътност наподоби тази на сос.

  • Добавете едначаена лъжица пудра захар и пипер на вкус.

  • Смесете в купа соса имагданоза, естрагона,добре нарязаните ситен лук и зелен лук и 1-2 супени лъжици нарязани каперси.

  • Добавете 2 корнишона Bonduelle, 2 сварени яйца и 600 гр. нарязани гъби.

Рецепти, които може да ви интересуват

Вкусна салата с гъби „A la Chef”
3 човека 30-45 минути Умерено
СЪСТАВКИ
  • 340 г Нарязани гъби Bonduelle
  • Корнишони, 3-6 см Bonduelle
  • 4 яйца
  • Един лимон
  • Горчица
  • 30 мл олио
  • 20 мл сметана
  • 1 лук
  • 1 зелен лук
  • 2 с.л. каперси
  • 1 с.л. пудра захар
  • Пипер
  • Магданоз
  • Естрагон
Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Поставете в купа 2 жълтъка, добавете сока от един лимон и една супена лъжица горчица, след което разбъркайте добре с дървена лъжица, докато получите гладка смес.

  • Стъпка 2

    Добавете 30 мл олио и 20 мл сметана, докато получената плътност наподоби тази на сос.

  • Стъпка 3

    Добавете едначаена лъжица пудра захар и пипер на вкус.

  • Стъпка 4

    Смесете в купа соса имагданоза, естрагона,добре нарязаните ситен лук и зелен лук и 1-2 супени лъжици нарязани каперси.

  • Стъпка 5

    Добавете 2 корнишона Bonduelle, 2 сварени яйца и 600 гр. нарязани гъби.