Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Вегетариански сукоташ

Тази вегетарианска рецепта за сукоташ е свежа, жизнена и пълна с хранителни вещества. Множеството пресни зеленчуци ще оцветят чинията Ви, като са идеално ястие за офис обяд.

Стъпки на приготвяне

  • В тиган запържете лука и чушката. Халапеньо в малко зехтин и подправете със сол и черен пипер.

  • След това добавете царевицата, нарязания чесън, боба и разбъркайте добре.
    Сложете отгоре маслото и част от босилека.

  • Чинията украсете със зелен лук и допълнително босилек.

Рецепти, които може да ви интересуват

Вегетариански сукоташ
2 човека 15-30 минути Лесно
СЪСТАВКИ
  • 340 гр Сладка царевица, Bonduelle

  • 250 гр боб лима или бял боб

  • 25 гр масло

  • 1/2 червен лук

  • 1 червена чушка

  • 1/2 халапеньо

  • 1 скилидка чесън

  • 1 стрък зелен лук

  • босилек

  • зехтин

  • сол

  • черен пипер

Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    В тиган запържете лука и чушката. Халапеньо в малко зехтин и подправете със сол и черен пипер.

  • Стъпка 2

    След това добавете царевицата, нарязания чесън, боба и разбъркайте добре.
    Сложете отгоре маслото и част от босилека.

  • Стъпка 3

    Чинията украсете със зелен лук и допълнително босилек.

Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.