Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Вегетариански сукоташ
Тази вегетарианска рецепта за сукоташ е свежа, жизнена и пълна с хранителни вещества. Множеството пресни зеленчуци ще оцветят чинията Ви, като са идеално ястие за офис обяд.
Лесни
2 човек/души
20 мин
Съставки
за 2 човек/души
340 гр Сладка царевица, Bonduelle
250 гр боб лима или бял боб
25 гр масло
1/2 червен лук
1 червена чушка
1/2 халапеньо
1 скилидка чесън
1 стрък зелен лук
босилек
зехтин
сол
черен пипер
Съставки за 2човек/души
340 гр Сладка царевица, Bonduelle
250 гр боб лима или бял боб
25 гр масло
1/2 червен лук
1 червена чушка
1/2 халапеньо
1 скилидка чесън
1 стрък зелен лук
босилек
зехтин
сол
черен пипер
Стъпка 1
В тиган запържете лука и чушката. Халапеньо в малко зехтин и подправете със сол и черен пипер.
Стъпка 2
След това добавете царевицата, нарязания чесън, боба и разбъркайте добре.Сложете отгоре маслото и част от босилека.
Стъпка 3
След като водата изври и месото се отдели от кокалите, то се изважда и поставя в отделен съд. Ако желаете погъста консистенция, вземете малко от съдържанието в тенджерата, блендирайте го и го добавете обратно в тенджерата.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда▶
Халуми със средиземноморски зеленчуци
Халуми със средиземноморски зеленчуци
Азиатска оризова салата
Специфична за китайската кухня, оризова салата ще бъде иновация във вашата книга с рецепти. Свежият ...
Дип с чили царевица и сирене
Перфектното хапване за моментите, когато гледате любимия си сериал на дивана