Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Царевична супа

Рецепта за царевична супа. Кадифеното масло и сладостта на царевицата създават неповторим вкус на това ястие.

Стъпки на приготвяне

  • Разтопете маслото на тиган, добавете лука, запържете, добавете царевицата от консервата, а сока излейте в бульона, леко запържете
  • Разтворете брашното в няколко лъжици вода, долейте към лука и царевицата и хубаво разбъркайте
  • Добавете всичко към бульона, бъркайки, варете около 15 минути.
  • Подправете със сол и пипер на вкус.

Рецепти, които може да ви интересуват

Царевична супа
4 човека 30-45 минути Лесно
СЪСТАВКИ
  • 1 консерва царевица
  • 0,5 бучки масло
  • 1 глава лук
  • 1 л бульон
  • 1 лъжица Брашно
  • Сол на вкус
  • Пипер на вкус
Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Разтопете маслото на тиган, добавете лука, запържете, добавете царевицата от консервата, а сока излейте в бульона, леко запържете

  • Стъпка 2

    Разтворете брашното в няколко лъжици вода, долейте към лука и царевицата и хубаво разбъркайте

  • Стъпка 3

    Добавете всичко към бульона, бъркайки, варете около 15 минути.

  • Стъпка 4

    Подправете със сол и пипер на вкус.