Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Тайландски скариди с ориз

Опитайте нашата пикантна рецепта за скариди със Зеленчуков микс по тайландски с ориз и ще се докоснете до азиатската кухня само за 20 минути. Вечерята за приятели ще бъде много по-лесна и бърза за приготвяне и ще имате повече време за тях.

Стъпки на приготвяне

  • В тиган добавете олио и запържете предварително нарязаните чесън и джинджифил. Добавете къри пастата, тайландския зеленчуков микс и бульона и оставете да се готви за 3 минути.

  • След като зеленчуковият микс започне да се сготвя, добавете скаридите и лимоновия сок и подправете със сол и черен пипер. Покрийте тигана с капак и оставете всичко на огъня за още 10 минути.

  • След като ястието е готово, сложете го в чинията, добавете пресен кориандър на вкус и ястието може да бъде сервирано. Добър апетит!

Рецепти, които може да ви интересуват

Тайландски скариди с ориз
2 човека 15-30 минути Лесно
СЪСТАВКИ
  • 400 г Зеленчуков микс по тайландски с ориз Bonduelle

  • 200 г скариди

  • 200 мл зеленчуков бульон

  • 2 скилидки чесън

  • 20 г джинджифил

  • къри паста

  • лимонов сок

  • кориандър

  • олио

  • сол

  • черен пипер

Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    В тиган добавете олио и запържете предварително нарязаните чесън и джинджифил. Добавете къри пастата, тайландския зеленчуков микс и бульона и оставете да се готви за 3 минути.

  • Стъпка 2

    След като зеленчуковият микс започне да се сготвя, добавете скаридите и лимоновия сок и подправете със сол и черен пипер. Покрийте тигана с капак и оставете всичко на огъня за още 10 минути.

  • Стъпка 3

    След като ястието е готово, сложете го в чинията, добавете пресен кориандър на вкус и ястието може да бъде сервирано. Добър апетит!

Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.