Стъпки на приготвяне
-
В тиган загрейте 3 с.л. от зехтина и запържете нарязания на кубчета лук за 3-4 минути. Прибавете каймата и гответе 5-6 минути, докато се раздроби и покафенее.
-
Добавете ситно нарязания чесън и подправките, посолете и подправете с черен пипер и гответе още 3-4 минути.
-
Сложете доматената паста, разбъркайте и свалете съда от котлона. В друг тиган загрейте останалата 1 с.л. зехтин и добавете мексиканския микс. Гответе 2-3 минути, докато зеленчуците се затоплят и прехвърлете в купа.
-
Затоплете тортия питките в сух тиган и във всяка сложете по 2-3 с.л. от каймата. Добавете от мексиканския микс и гарнирайте с халапеньо, лайм и пресен кориандър.