Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Свинско с мексикански сос

Направете времето, което прекарвате със семейството си, незабравимо вкусно!

Стъпки на приготвяне

  • Сварете ориза в съд с вода и добавете с.л. куркума.

  • Наржете ананаса на слайсове, отстранете кората и сърцевината на резените, сложете ги на грил докато покафенеят.

  • Махнете ананаса от грила и намажете обилно с кокосово масло. Сложете свинските резени на грила и ги печете докато побелеят, не повече.

  • Отделно, измийте и нарежете лука на кръгчета и ги сложете на грила. След като се карамелизират, изсипете чаша бяло вино докато заврят.Добавете месото върху лука.

  • Оставете ги да поврят за още 2-3 минути, подправете със сол и пипер. Сервирайте с Мексикана, червен фасул в пикантен доматен сос.

Рецепти, които може да ви интересуват

Свинско с мексикански сос
4 човека 30-45 минути Лесно
СЪСТАВКИ
  • <p><a href="https://bonduelle.bg/produkt/meksikan-miks">2 консерви (860г) MEXICANA Червен фасул с царевица в сос чили Bonduelle</a></p>
  • <p>4 парчета обезкостени свински пържоли</p>
  • <p>1 ананас</p>
  • <p>2-3 глави лук</p>
  • <p>1 с.л. кокосово масло</p>
  • <p>100 мл бяло вино</p>
  • <p>1 чаша ориз</p>
  • <p>2 чаши вода</p>
  • <p>1 с.л. куркума</p>
  • <p>Сол</p>
  • <p>Пипер</p>
Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Сварете ориза в съд с вода и добавете с.л. куркума.

  • Стъпка 2

    Наржете ананаса на слайсове, отстранете кората и сърцевината на резените, сложете ги на грил докато покафенеят.

  • Стъпка 3

    Махнете ананаса от грила и намажете обилно с кокосово масло. Сложете свинските резени на грила и ги печете докато побелеят, не повече.

  • Стъпка 4

    Отделно, измийте и нарежете лука на кръгчета и ги сложете на грила. След като се карамелизират, изсипете чаша бяло вино докато заврят.Добавете месото върху лука.

  • Стъпка 5

    Оставете ги да поврят за още 2-3 минути, подправете със сол и пипер. Сервирайте с Мексикана, червен фасул в пикантен доматен сос.