Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Свински бут на тиган с Vapeur дует микс

Бърза, лесна и уникално вкусна вечеря за двама

Стъпки на приготвяне

  • Свинското месо се нарязва на жулиени и в дълбок тиган се запържва леко в предварително загретия зехтин. Добавя се нарязаният на ситно червен лук. заедно със ситно накълцания чесън. Похлупва се с капак и се готви на среден огън до омекване на месото, което отнема около 20 минути.

  • Добавят се соевият сос, 1 пакет Bonduelle Дует микс Vapeur и подправките - сол и черен пипер.

  • Накрая се добавя зеленият лук и леко се разбърква.

  • Ястието се сервира горещо, поръсено с допълнително ситно нарязан пресен лук по желание.

Рецепти, които може да ви интересуват

Свински бут на тиган с Vapeur дует микс
2 човека 30-45 минути Лесно
СЪСТАВКИ
  • 400 г Bonduelle Дует микс Vapeur
  • 600 гр свински бут
  • 2 скилидки чесън
  • 100 мл соев сос
  • 100 мл зехтин
  • 2 стръка зелен лук
  • 1 глава червен лук
  • черен пипер
  • сол
Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Свинското месо се нарязва на жулиени и в дълбок тиган се запържва леко в предварително загретия зехтин. Добавя се нарязаният на ситно червен лук. заедно със ситно накълцания чесън. Похлупва се с капак и се готви на среден огън до омекване на месото, което отнема около 20 минути.

  • Стъпка 2

    Добавят се соевият сос, 1 пакет Bonduelle Дует микс Vapeur и подправките - сол и черен пипер.

  • Стъпка 3

    Накрая се добавя зеленият лук и леко се разбърква.

  • Стъпка 4

    Ястието се сервира горещо, поръсено с допълнително ситно нарязан пресен лук по желание.