Стъпки на приготвяне
-
Сварете пастата в гореща вода за 7 минути, в зависимост от пастата. Извадете скаридите да се размразят. Отцедете гъбите и леко ги изплакнете.
-
Нарежете на ситно чесъна, целината, червената чушка, а морковите - по дължина на тънки ивици.
-
Сипете в тиган 2 с.л. зехтин и изсипете чесъна, морковите, чушката, целината и гъбите едно по едно и ги запържете добре. Добавете бульона и подправете със сол и пипер и оставете да заври за 3 минути, след което добавете скаридите.
-
Добавете готовата паста към скаридите, след това подправете ястието с Терияки сос, сок от лайм, малко мед и прясно нарязан магданоз. Оставете да поври 5-7 минути и накрая добавете бейби спанака. Може да украсите с пресен магданоз.