Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Салата с риба тон, черен и зелен боб

Идеалната салата за всеки момент от деня!

Стъпки на приготвяне

  • Пригответе зеления фасул в тенджера с вряща вода за около 6-7 минути, за да стане хрупкав, а не варен, след това го охладете със студена вода в гевгир.

  • Сложете в купа зеления фасул, черния фасул, чушките, нарязания магданоз и варените яйца.

  • Смесете съставките за дресинга в купа и ги разбъркайте докато се получи хомогенна смес.

  • Залейте салатата с дресинга.

Рецепти, които може да ви интересуват

Салата с риба тон, черен и зелен боб
2 човека 15-30 минути Умерено
СЪСТАВКИ
  • 2 консерви (130 г) черен боб Bonduelle

  • 350 г замразен зелен фасул Bonduelle

  • 1 консерва с риба тон

  • червени чушки, нарязани на половинки

  • няколко нарязани на ситно листа от магданоз

  • 1/2 твърдо сварено яйце

  • Салатен дресинг:

  • 2 с.л. сос тартар

  • 2 с.л. зехтин

  • 1 с.л. винен оцет

  • сол и пипер на вкус

Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Пригответе зеления фасул в тенджера с вряща вода за около 6-7 минути, за да стане хрупкав, а не варен, след това го охладете със студена вода в гевгир.

  • Стъпка 2

    Сложете в купа зеления фасул, черния фасул, чушките, нарязания магданоз и варените яйца.

  • Стъпка 3

    Смесете съставките за дресинга в купа и ги разбъркайте докато се получи хомогенна смес.

  • Стъпка 4

    Залейте салатата с дресинга.

Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.