Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Салата с риба тон, черен и зелен боб

Идеалната салата за всеки момент от деня!

Стъпки на приготвяне

  • Пригответе зеления фасул в тенджера с вряща вода за около 6-7 минути, за да стане хрупкав, а не варен, след това го охладете със студена вода в гевгир.

  • Сложете в купа зеления фасул, черния фасул, чушките, нарязания магданоз и варените яйца.

  • Смесете съставките за дресинга в купа и ги разбъркайте докато се получи хомогенна смес.

  • Залейте салатата с дресинга.

Рецепти, които може да ви интересуват

Салата с риба тон, черен и зелен боб
2 човека 15-30 минути Умерено
СЪСТАВКИ
  • <p><a href="https://bonduelle.bg/produkt/mini-konservi-cheren-bob" target="_blank" rel="noopener">2 консерви (130 г) черен боб Bonduelle</a></p>
  • <p>350 г замразен зелен фасул Bonduelle</p>
  • <p>1 консерва с риба тон</p>
  • <p>червени чушки, нарязани на половинки</p>
  • <p>няколко нарязани на ситно листа от магданоз</p>
  • <p>1/2 твърдо сварено яйце</p>
  • <p><strong>Салатен дресинг:</strong></p>
  • <p>2 с.л. сос тартар</p>
  • <p>2 с.л. зехтин</p>
  • <p>1 с.л. винен оцет</p>
  • <p>сол и пипер на вкус</p>
Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Пригответе зеления фасул в тенджера с вряща вода за около 6-7 минути, за да стане хрупкав, а не варен, след това го охладете със студена вода в гевгир.

  • Стъпка 2

    Сложете в купа зеления фасул, черния фасул, чушките, нарязания магданоз и варените яйца.

  • Стъпка 3

    Смесете съставките за дресинга в купа и ги разбъркайте докато се получи хомогенна смес.

  • Стъпка 4

    Залейте салатата с дресинга.

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description