Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Салата „Мексикана“

Екзотична салата за всеки вкус.

Стъпки на приготвяне

  • Отворете консервата и отцедете излишната течност. Нарежете на парченца лютата чушка, печената червена чушка, магданоза и айсберга.

  • Смесете всичко в купа. Овкусете със сол и пипер по ваш избор. Добавете лютия сос и зехтина.

  • Разпределете в чинии и украсете с пикантния колбас.

Рецепти, които може да ви интересуват

Салата „Мексикана“
4 човека под 15 минути Лесно
СЪСТАВКИ
  • 1 консерва (340 г) Сладка царевица на зърна GOLD Bonduelle
  • 2 печени червени чушки
  • 8-12 парчета пикантен колбас
  • 1 ч.л. зехтин
  • люта чушка
  • магданоз
  • половин салата айсберг
  • 3-4 ч.л. лют сос
Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Отворете консервата и отцедете излишната течност. Нарежете на парченца лютата чушка, печената червена чушка, магданоза и айсберга.

  • Стъпка 2

    Смесете всичко в купа. Овкусете със сол и пипер по ваш избор. Добавете лютия сос и зехтина.

  • Стъпка 3

    Разпределете в чинии и украсете с пикантния колбас.