Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Салата „Мексикана“

Екзотична салата за всеки вкус.

Стъпки на приготвяне

  • Отворете консервата и отцедете излишната течност. Нарежете на парченца лютата чушка, печената червена чушка, аспержите и айсберга.

  • Смесете всичко в купа. Овкусете със сол и пипер по ваш избор. Добавете лютия сос и зехтина.

  • Разпределете в чинии и украсете с пикантния колбас и сирене.

Рецепти, които може да ви интересуват

Салата „Мексикана“
4 човека под 15 минути Лесно
СЪСТАВКИ
  • <p><a href="https://bonduelle.bg/produkt/sladka-tsarevitsa-na-zrna-vakuumirana-super-sladka-i-khrupkava-gold">1 консерва (340 г) Сладка царевица на зърна GOLD Bonduelle</a></p>
  • <p>2 печени червени чушки</p>
  • <p>8-12 парчета пикантен колбас</p>
  • <p>1 ч.л. зехтин</p>
  • <p>люта чушка</p>
  • <p>аспержи</p>
  • <p>половин салата айсберг</p>
  • <p>3-4 ч.л. лют сос</p>
  • <p>сирене</p>
Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Отворете консервата и отцедете излишната течност. Нарежете на парченца лютата чушка, печената червена чушка, аспержите и айсберга.

  • Стъпка 2

    Смесете всичко в купа. Овкусете със сол и пипер по ваш избор. Добавете лютия сос и зехтина.

  • Стъпка 3

    Разпределете в чинии и украсете с пикантния колбас и сирене.