Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Пучеро – рецепта за аржентински гулаш с месо, зеленчуци и царевица

Пучеро – ястие, което взели със себе си в Аржентина испанските колонизатори. Това е гулаш с различни видове месо и зеленчуци, които се задушават в една тенджера. Аржентинците ядат отделно месото, бульона и зеленчуците. Това ястие е също така известно в Уругвай и общността й в Испания.

Стъпки на приготвяне

  • В голяма тенджера сварете 5 л леко осолена вода, добавете лука, разрязан на четири, праз-лука, черен пипер и телешкото месо. Гответе всичко за около 45 минути.
  • Прибавете към сготвеното телешко пилешките гърди, ребрата и свинските наденички.
  • В друга тенджера сгответе картофите и морковите. След като са готови, разделете ги. Нарежете картофите на кубчета, а морковите и тиквата на ленти. Нарежете и бялото зеле - на големи парчета.
  • Добавете всички съставки върху белия боб, разбъркайте ги и ги сверете, докато не се извари сосът. Накрая добавете зеленина на вкус.

Рецепти, които може да ви интересуват

Пучеро – рецепта за аржентински гулаш с месо, зеленчуци и царевица
12 човека над 45 минути Трудно
СЪСТАВКИ
  • 500 г бял боб Bonduelle
  • 2 кг телешко
  • 400 г сурови ребра
  • 4 бр. пилешки гърди
  • 6 свински наденички
  • 1 кг тиква
  • 5 сладки картофа
  • 5 моркова
  • 1 бяло зеле
  • 1 лук
  • 1 праз-лук
  • черен пипер
  • сол
Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    В голяма тенджера сварете 5 л леко осолена вода, добавете лука, разрязан на четири, праз-лука, черен пипер и телешкото месо. Гответе всичко за около 45 минути.

  • Стъпка 2

    Прибавете към сготвеното телешко пилешките гърди, ребрата и свинските наденички.

  • Стъпка 3

    В друга тенджера сгответе картофите и морковите. След като са готови, разделете ги. Нарежете картофите на кубчета, а морковите и тиквата на ленти. Нарежете и бялото зеле - на големи парчета.

  • Стъпка 4

    Добавете всички съставки върху белия боб, разбъркайте ги и ги сверете, докато не се извари сосът. Накрая добавете зеленина на вкус.