Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Пролетни зеленчуци с яйца на тиган

Перфектният пролетен обяд за двама

Стъпки на приготвяне

  • Чесънът се нарязва на дребно и се задушава в зехтина за минута, заедно с нарязания на полумесеци червен лук.
  • След това се добавят гъбите и мащерката, а после и пакетът Bonduelle Пролетен микс Vapeur. Оставя се всичко да се задуши, зеленчуците да поомекнат и водата да се изпари.
  • Щом и зеленчуците омекнат, а течността им се поизпари, се добавят яйцата. Ястието не се бърка, а огънят леко се намалява.
  • Щом яйцата стегнат, ястието се премества от котлона и се сервира. Поръсва се със сол и малко зехтин.

Рецепти, които може да ви интересуват

Пролетни зеленчуци с яйца на тиган
2 човека 15-30 минути Лесно
СЪСТАВКИ
  • 400 г Bonduelle Пролетен микс Vapeur
  • 3 скилидки чесън
  • 1 глава червен лук
  • 50 мл зехтин
  • 150 г мариновани гъби
  • мащерка
  • 4 яйца
  • сол
  • 2 с.л. зехтин
Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Чесънът се нарязва на дребно и се задушава в зехтина за минута, заедно с нарязания на полумесеци червен лук.

  • Стъпка 2

    След това се добавят гъбите и мащерката, а после и пакетът Bonduelle Пролетен микс Vapeur. Оставя се всичко да се задуши, зеленчуците да поомекнат и водата да се изпари.

  • Стъпка 3

    Щом и зеленчуците омекнат, а течността им се поизпари, се добавят яйцата. Ястието не се бърка, а огънят леко се намалява.

  • Стъпка 4

    Щом яйцата стегнат, ястието се премества от котлона и се сервира. Поръсва се със сол и малко зехтин.