Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Пилешки хапки с хавайски вкус

Страхотна комбинация от пилешко и ананас

Стъпки на приготвяне

  • Изсипете олиото в дълбок тиган. Добавете месото, нарязано на малки парчета. Запържете, докато месото побелее и добавете ананаса.

  • Сложете сол и канела и разбъркайте добре. Добавете двете опаковки Bonduelle Hawai Mix и отново разбъркайте.

  • Оставете за около 10-ина минути да се задуши и след това сервирайте.

Рецепти, които може да ви интересуват

Пилешки хапки с хавайски вкус
4 човека 15-30 минути Лесно
СЪСТАВКИ
  • <p><a href="https://bonduelle.bg/produkt/khavayski-miks" target="_blank" rel="noopener"><strong>2 опаковки (800 г) Hawai Mix Bonduelle</strong></a></p>
  • <p>800 г пилешко месо</p>
  • <p>250 г консервиран ананас</p>
  • <p>80 мл олио</p>
  • <p>1 ч.л. канела</p>
  • <p>1 ч.л. сол</p>
Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Изсипете олиото в дълбок тиган. Добавете месото, нарязано на малки парчета. Запържете, докато месото побелее и добавете ананаса.

  • Стъпка 2

    Сложете сол и канела и разбъркайте добре. Добавете двете опаковки Bonduelle Hawai Mix и отново разбъркайте.

  • Стъпка 3

    Оставете за около 10-ина минути да се задуши и след това сервирайте.