Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Пиле "Жулиен"

Класическа рецепта с перфектен вкус

Стъпки на приготвяне

  • Нарежете на средно едри парчета (жулиени) пилешкото филе и ги запържете леко в мазнина в дълбок тиган.

  • Добавете в тигана босилековото песто, след което добавете гъбите Bonduelle.

  • Добавете киселите краставички, нарязани на средно дебели лентички.

  • Накрая, добавете артишока и течната сметана, както и малко сол на вкус. Сервира се горещо.

Рецепти, които може да ви интересуват

Пиле "Жулиен"
4 човека 30-45 минути Лесно
СЪСТАВКИ
  • <p><a href="https://bonduelle.bg/produkt/tseli-gbi" target="_blank" rel="noopener">2 буркана (560 г) мариновани цели гъби Bonduelle</a></p>
  • <p>600 г пилешко филе</p>
  • <p>350 г кисели краставички</p>
  • <p>350 г маринован артишок</p>
  • <p>350 мл течна сметана</p>
  • <p>2 ч.л. босилеково песто</p>
  • <p>сол</p>
Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Нарежете на средно едри парчета (жулиени) пилешкото филе и ги запържете леко в мазнина в дълбок тиган.

  • Стъпка 2

    Добавете в тигана босилековото песто, след което добавете гъбите Bonduelle.

  • Стъпка 3

    Добавете киселите краставички, нарязани на средно дебели лентички.

  • Стъпка 4

    Накрая, добавете артишока и течната сметана, както и малко сол на вкус. Сервира се горещо.