Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Печена сьомга с броколи

Перфектният избор за следвеликденски обяд

Стъпки на приготвяне

  • Филето от сьомга се нарязва на средни по големина кубчета.

  • Яйцата се разбиват с малко сол и течната сметана.

  • В тавичка за печене изсипвате 1 пакет Bonduelle Royal Mix и към него прибавяте парчетата сьомга и сместа от яйцата и сметаната.

  • Ястието се пече в предварително загрята до 180 градуса фурна за около 30 минути. Преди да се сервира, се оставя леко да се охлади и се поръсва с мащерка.

Рецепти, които може да ви интересуват

Печена сьомга с броколи
4 човека 30-45 минути Лесно
СЪСТАВКИ
  • <p>1 пакет (400 гр) Bonduelle Royal Mix</p>
  • <p>300 гр филе от сьомга</p>
  • <p>400 мл течна сметана</p>
  • <p>4 яйца</p>
  • <p>мащерка</p>
  • <p>сол</p>
Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Филето от сьомга се нарязва на средни по големина кубчета.

  • Стъпка 2

    Яйцата се разбиват с малко сол и течната сметана.

  • Стъпка 3

    В тавичка за печене изсипвате 1 пакет Bonduelle Royal Mix и към него прибавяте парчетата сьомга и сместа от яйцата и сметаната.

  • Стъпка 4

    Ястието се пече в предварително загрята до 180 градуса фурна за около 30 минути. Преди да се сервира, се оставя леко да се охлади и се поръсва с мащерка.