Стъпка 1
Изчистете ципурата от кости, изкормете я и измийте със студена вода. Попийте излишната вода с кухненска хартия. Срежете я и овкусете. Сложете я в тава или йенски съд с малко зехтин, розмарин и няколко резена лимон и лайм. Оставете я за около 25 минути на 180°C.
Стъпка 2
Сотирайте в тиган за 7-10 минути с малко зехтин Уок микса без да размразявате предварително. Добавете консервата домати на кубчета, Овкусете на вкус.
Стъпка 3
След като всичко се свари, добавете едновременно морковите и боба. Нека вкусовете се смесят за 20 минути и добавете след това доматената паста, доматения сок и овкусете със суха мащерк, розмарин, магданоз, свеж копър, сол и пипер на вкус.