Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Печена ципура с уок зеленчуци

Много лесна рецепта с няколко съставки, но с богат вкус! Ципура, придружена от нашите уок зеленчуци на тиган, ще ви осигури чудесен обяд.

Стъпки на приготвяне

  • Изчистете ципурата от кости, изкормете я и измийте със студена вода. Попийте излишната вода с кухненска хартия. Срежете я и овкусете. Сложете я в тава или йенски съд с малко зехтин, розмарин и няколко резена лимон и лайм. Оставете я за около 25 минути на 180°C.

  • Сотирайте в тиган за 7-10 минути с малко зехтин Уок микса без да размразявате предварително. Добавете консервата домати на кубчета, Овкусете на вкус.

Рецепти, които може да ви интересуват

Печена ципура с уок зеленчуци
2 човека 30-45 минути Лесно
СЪСТАВКИ
Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Изчистете ципурата от кости, изкормете я и измийте със студена вода. Попийте излишната вода с кухненска хартия. Срежете я и овкусете. Сложете я в тава или йенски съд с малко зехтин, розмарин и няколко резена лимон и лайм. Оставете я за около 25 минути на 180°C.

  • Стъпка 2

    Сотирайте в тиган за 7-10 минути с малко зехтин Уок микса без да размразявате предварително. Добавете консервата домати на кубчета, Овкусете на вкус.

Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.