Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Пай от чили царевица с месо

Учудващо вкусна рецепта!

Стъпки на приготвяне

  • Наситнете бекона на малки пачета, нарежете лука на кръгчета и изпържете в малко масло. Добавете накълцаното месо и овкусете с индийско орехче и сол. След това добавете доматения сос и чесъна.

  • После добавете Bonduelle царевица с люти чушки. Сместа се отмества от котлона и се омесва с 1 яйце.

  • Отделно, подгответе тесто и резточете с точилка.

  • В огнеупорен съд сложете сместа, добавете сирене чедър и кора лайм. Покрийте с тестото и подгънете по краищата. С готварска четка намажете тънък слой заквасена сметана, за да не изсъхне тестото по време на печене.

  • Декорирайте с листа градински зелен чай и печете на 180°C за 20 минути.

Рецепти, които може да ви интересуват

Пай от чили царевица с месо
4 човека 30-45 минути Трудно
СЪСТАВКИ
  • 2 консерви (620 г) Супер сладка царевица на зърна с люти чушки GOLD Bonduelle
  • 250 г бекон
  • 2 връзки зелен лук
  • 2 стръка листа от розмарин
  • 400 г мляно телешко месо масло
  • 100 мл доматен сос
  • Индийско орехче
  • Сол
  • Чесън
  • 1 яйце
  • 200 г бутер тесто
  • 50 г сирене чедър
  • Кора от 1 лайм
  • Малко заквасена сметана
  • Градински чай
Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Наситнете бекона на малки пачета, нарежете лука на кръгчета и изпържете в малко масло. Добавете накълцаното месо и овкусете с индийско орехче и сол. След това добавете доматения сос и чесъна.

  • Стъпка 2

    После добавете Bonduelle царевица с люти чушки. Сместа се отмества от котлона и се омесва с 1 яйце.

  • Стъпка 3

    Отделно, подгответе тесто и резточете с точилка.

  • Стъпка 4

    В огнеупорен съд сложете сместа, добавете сирене чедър и кора лайм. Покрийте с тестото и подгънете по краищата. С готварска четка намажете тънък слой заквасена сметана, за да не изсъхне тестото по време на печене.

  • Стъпка 5

    Декорирайте с листа градински зелен чай и печете на 180°C за 20 минути.