Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Паниран зелен фасул

Невероятно вегетарианско ястие с вкус на риба. Използвайте зеления фасул на Бондюел през сезоните, когато няма пресен фасул.

Стъпки на приготвяне

  • След измиване, фасулът се нанизва на клечки за зъби по 3-4 шушулки, след което се овалват в брашно и се изпържват.
  • След изстиване, се потапят в яйцето и ситно норязания магданоз, и след това в галетата, сусамовото семе и черния пипер.
  • Пържат се в горещо олио и след като изстинат, клечките за зъби внимателно се отстраняват. Добър апетит!

Рецепти, които може да ви интересуват

Паниран зелен фасул
3 човека 30-45 минути Лесно
СЪСТАВКИ
  • 500 г Зелен фасул Bonduelle
  • 2 супени лъжици брашно
  • 2 супени лъжици галета
  • 4 супени лъжици олио
  • 2 яйца
  • сол
  • черен пипер
  • 10 г сусамово семе
Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    След измиване, фасулът се нанизва на клечки за зъби по 3-4 шушулки, след което се овалват в брашно и се изпържват.

  • Стъпка 2

    След изстиване, се потапят в яйцето и ситно норязания магданоз, и след това в галетата, сусамовото семе и черния пипер.

  • Стъпка 3

    Пържат се в горещо олио и след като изстинат, клечките за зъби внимателно се отстраняват. Добър апетит!