Паниран зелен фасул
Невероятно вегетарианско ястие с вкус на риба. Използвайте зеления фасул на Бондюел през сезоните, когато няма пресен фасул.
Лесни
3 човек/души
40 мин
Съставки
за 3 човек/души
500 г Зелен фасул Bonduelle
2 супени лъжици брашно
2 супени лъжици галета
4 супени лъжици олио
2 яйца
сол
черен пипер
10 г сусамово семе
2 супени лъжици брашно
2 супени лъжици галета
4 супени лъжици олио
2 яйца
сол
черен пипер
10 г сусамово семе
Съставки за 3човек/души
500 г Зелен фасул Bonduelle
2 супени лъжици брашно
2 супени лъжици галета
4 супени лъжици олио
2 яйца
сол
черен пипер
10 г сусамово семе
2 супени лъжици брашно
2 супени лъжици галета
4 супени лъжици олио
2 яйца
сол
черен пипер
10 г сусамово семе
- Стъпка 1След измиване, фасулът се нанизва на клечки за зъби по 3-4 шушулки, след което се овалват в брашно и се изпържват.
- Стъпка 2След изстиване, се потапят в яйцето и ситно норязания магданоз, и след това в галетата, сусамовото семе и черния пипер.
- Стъпка 3Пържат се в горещо олио и след като изстинат, клечките за зъби внимателно се отстраняват. Добър апетит!
Съвет за готвене, заглавие
Съвети за сервиране: Ястието може да се консумира докато е топло или след като изстине.
Открийте също...