Pinterest

Паниран зелен фасул

Невероятно вегетарианско ястие с вкус на риба. Използвайте зеления фасул на Бондюел през сезоните, когато няма пресен фасул.
Лесни
3 човек/души
40 мин
Съставки
за 3 човек/души
500 г Зелен фасул Bonduelle

2 супени лъжици брашно

2 супени лъжици галета

4 супени лъжици олио

2 яйца

сол

черен пипер

10 г сусамово семе
Съставки за 3човек/души
500 г Зелен фасул Bonduelle

2 супени лъжици брашно

2 супени лъжици галета

4 супени лъжици олио

2 яйца

сол

черен пипер

10 г сусамово семе
  1. Стъпка 1
    След измиване, фасулът се нанизва на клечки за зъби по 3-4 шушулки, след което се овалват в брашно и се изпържват.
  2. Стъпка 2
    След изстиване, се потапят в яйцето и ситно норязания магданоз, и след това в галетата, сусамовото семе и черния пипер.
  3. Стъпка 3
    Пържат се в горещо олио и след като изстинат, клечките за зъби внимателно се отстраняват. Добър апетит!

Съвет за готвене, заглавие

Съвети за сервиране: Ястието може да се консумира докато е топло или след като изстине.