Стъпки на приготвяне
-
Нарежете на дребно чесъна, лука, целината (стрък и листа) и нарежете наденичките на тънки филийки. Сложете олиото в тиган и сотирайте чесъна и лука до златист цвят. Добавете целината и наденичките и оставете на огън за около 2 мин., след което веднага залейте с бульона, добавете дафиновия лист, босилека и задушете за около 10 мин.
-
Добавете в тигана консервата Peruana Bonduelle и овкусете със соса Уорчестър и оставете да поври за около 7 мин.
-
Отделно, сварете басмати ориза, спрямо нструкцията на опаковката. След като оризът е готов, сложете го в тиган с малко масло и сотирайте за 3-4 мин.
-
В плитка чиния сложете ориз и добавете в средата от соса с червен боб, като декорирате с накъсан пресен магданоз.