Стъпки на приготвяне
-
Нарежете на ситно чесъна и гъбите, след това ги задушете в тиган с олио.
-
В купа смесете рикотата с магданоза, докато стане хомогенна паста. След като гъбите са готови, добавете ги към кашкавала, разбъркайте и овкусете със сол и черен пипер.
-
В тенджера сложете водата да заври. Когато достигне точката на кипене, добавете сол и лазаня юфка, която оставяме да ври 10 минути.
-
След като лазанята се свари, сложете я в чиния и отгоре ги поръсете с олио, за да не залепнат. След това вземете лазанята, върху която разпределете сиренето и гъбите. Добавете моцарелата и завийте на руло.
-
В по-висока тенджера/тиган сложете малко от соса за паста и отгоре поставете рулцата с лазаня. По-късно рулцата ще напълним със сос за паста. Поставете всичко във фурната за около 40 минути. Когато са готови, поръсете с пармезан, червен пипер и няколко листенца босилек.