Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Навита лазаня с гъби и сирене

Ако харесвате лазаня, тогава тази рецепта ще заеме своето място във вашата кухня. Рулца лазаня с гъби, идеален избор за вечеря с любими хора.

Стъпки на приготвяне

  • Нарежете на ситно чесъна и гъбите, след това ги задушете в тиган с олио.

  • В купа смесете рикотата с магданоза, докато стане хомогенна паста. След като гъбите са готови, добавете ги към кашкавала, разбъркайте и овкусете със сол и черен пипер.

  • В тенджера сложете водата да заври. Когато достигне точката на кипене, добавете сол и лазаня юфка, която оставяме да ври 10 минути.

  • След като лазанята се свари, сложете я в чиния и отгоре ги поръсете с олио, за да не залепнат. След това вземете лазанята, върху която разпределете сиренето и гъбите. Добавете моцарелата и завийте на руло.

  • В по-висока тенджера/тиган сложете малко от соса за паста и отгоре поставете рулцата с лазаня. По-късно рулцата ще напълним със сос за паста. Поставете всичко във фурната за около 40 минути. Когато са готови, поръсете с пармезан, червен пипер и няколко листенца босилек.

Рецепти, които може да ви интересуват

Навита лазаня с гъби и сирене
2 човека над 45 минути Умерено
СЪСТАВКИ
  • 560 г нарязан гъби Bonduelle

  • 200 г сос за паста

  • 250g lasagna noodles

  • 200 г сирене рикота

  • 100 г моцарела

  • 75 г козе сирене

  • 50 г настърган пармезан

  • скилидка чесън

  • маслиново масло

  • магданоз

  • босилек

  • червен пипер

  • сол

  • черен пипер

Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Нарежете на ситно чесъна и гъбите, след това ги задушете в тиган с олио.

  • Стъпка 2

    В купа смесете рикотата с магданоза, докато стане хомогенна паста. След като гъбите са готови, добавете ги към кашкавала, разбъркайте и овкусете със сол и черен пипер.

  • Стъпка 3

    В тенджера сложете водата да заври. Когато достигне точката на кипене, добавете сол и лазаня юфка, която оставяме да ври 10 минути.

  • Стъпка 4

    След като лазанята се свари, сложете я в чиния и отгоре ги поръсете с олио, за да не залепнат. След това вземете лазанята, върху която разпределете сиренето и гъбите. Добавете моцарелата и завийте на руло.

  • Стъпка 5

    В по-висока тенджера/тиган сложете малко от соса за паста и отгоре поставете рулцата с лазаня. По-късно рулцата ще напълним със сос за паста. Поставете всичко във фурната за около 40 минути. Когато са готови, поръсете с пармезан, червен пипер и няколко листенца босилек.

Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.