Стъпки на приготвяне
-
Овкусете свинското месо със сол, черен пипер и пушен червен пипер, полейте с маслиновото масло и разбъркайте всичко. В загрят тиган поставете свинскотата рибица и го оставете да се готви, докато стане коричка, като го обръщате от двете страни.
-
В купа сложете сместа от марули. Нарежете чери доматите наполовина и резенчетата червен лук и ги добавете към салатата, заедно с червения боб Bonduelle и мексиканския микс Bonduelle.
-
За приготвянето на дресинга ще добавим една супена лъжица едрозърнеста горчица, една супена лъжица класическа горчица, супена лъжица мед, сока на половин лимон и зехтин. Разбъркайте всичко и сложете дресинга в салатата.
-
След като бъдат добавени всички съставки, разбъркайте салатата, сложете я в чинията. Нарежете свинското месо на филийки и го добавете. За допълнителна доза протеин добавете няколко парчета сирене фета.