Стъпки на приготвяне
-
Изсипете чашата кус-кус и 2 чаши вода. Оставете водата да заври, изключете котлона и добавете кус-куса. Покрийте с капак за 7-10 минути.
-
Сварете яйцата за 5-6 минути, обелете ги и ги нарежете на 4 парчета. Нарежете на кръгчета пресния лук и репичките, а магданоза и зелената салата - на ситно.
-
Запържете ивиците прошуто с малко мазнина в тиган докато станат хрупкави. Подправете с къри на прах.
-
Пригответе салатата като добавите двата вида салати, кус-куса, магданоза, репичките, лука, Мексико микса и рукулата. Добавете и парчетата хрупкаво прошуто. Подправете със сол, пипер, лимонов сок, зехтин и внимателно разбъркайте. Сложете и сварените яйца и декорирайте с кълновете.