Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Лятна салата с пиле и череши

Нестандартна комбинация със страхотен вкус

Стъпки на приготвяне

  • Нарежете месото на малки парчета, след което сложете маслото в оребрен тиган и добавете месото към него.

  • Нарежете салатата на едро и изчистете черешите от костилките, след което ги нарежете на две.

  • В блендер сложете меда, сиренето фета, зехтина и сока от лимон, и разбъркайте добре.

  • В голяма купа сипете салатата, добавете местото и черешите и залейте с дресинга от блендера. Накрая, добавете царевицата Bonduelle.

Рецепти, които може да ви интересуват

Лятна салата с пиле и череши
4 човека 15-30 минути Лесно
СЪСТАВКИ
  • <p><a href="https://bonduelle.bg/produkt/sladka-tsarevitsa-na-zrna-vakuumirana-super-sladka-i-khrupkava-gold" target="_blank" rel="noopener"><strong>1 консерва (340 г) царевица Gold Bonduelle</strong></a></p>
  • <p>400 г пилешко месо от бут</p>
  • <p>50 г сирене фета</p>
  • <p>200 г череши</p>
  • <p>1 връзка зелена салата</p>
  • <p>1 бучка масло</p>
  • <p>2 с.л. мед</p>
  • <p>2 с.л. лимонов сок</p>
  • <p>4 с.л. зехтин</p>
Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Нарежете месото на малки парчета, след което сложете маслото в оребрен тиган и добавете месото към него.

  • Стъпка 2

    Нарежете салатата на едро и изчистете черешите от костилките, след което ги нарежете на две.

  • Стъпка 3

    В блендер сложете меда, сиренето фета, зехтина и сока от лимон, и разбъркайте добре.

  • Стъпка 4

    В голяма купа сипете салатата, добавете местото и черешите и залейте с дресинга от блендера. Накрая, добавете царевицата Bonduelle.