Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Лятна салата с червен боб и печени чушки

Класическо решение с перфектен вкус

Стъпки на приготвяне

  • Нарежете чушките на средно едри парчета.

  • Добавете едро нарязания и леко намачкан лук.

  • Отцедете червения боб Bonduelle и го добавете към чушките и лука, като поръсите със сол на вкус.

  • Добавете чубрицата, сок от лимон и олиото и разбъркайте добре.

Рецепти, които може да ви интересуват

Лятна салата с червен боб и печени чушки
4 човека под 15 минути Лесно
СЪСТАВКИ
  • <p><a href="https://bonduelle.bg/produkt/cherven-bob" target="_blank" rel="noopener">1 консерва червен боб Bonduelle</a></p>
  • <p>300 г печени белени червени чушки</p>
  • <p>1/2 глава лук</p>
  • <p>50 мл олио</p>
  • <p>1 ч.л. чубрица</p>
  • <p>1 с.л. лимонов сок</p>
  • <p>сол</p>
Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Нарежете чушките на средно едри парчета.

  • Стъпка 2

    Добавете едро нарязания и леко намачкан лук.

  • Стъпка 3

    Отцедете червения боб Bonduelle и го добавете към чушките и лука, като поръсите със сол на вкус.

  • Стъпка 4

    Добавете чубрицата, сок от лимон и олиото и разбъркайте добре.