Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Крем супа от печен карфиол с гъби

Нов подход към обичайната рецепта за крем супа. Вкусът на варените зеленчуци ще се хареса на близките ви и ще успеете да събере всички за вечеря.

Стъпки на приготвяне

  • Нарежете зеленчуците на едро и ги поставете в тигана с микса за крем супа от карфиол на Bonduelle.

  • Овкусете с пушен червен пипер, розмарин, сол и черен пипер. Добавете мазнина.

  • Разбъркайте зеленчуците и ги запечете за 30 минути на 190 градуса.

  • След като зеленчуците се сварят, изсипете ги в тенджера и гответе за около 10 минути. Пасирайте сварените зеленчуци, добавете маслото и течната сметана.

Рецепти, които може да ви интересуват

Крем супа от печен карфиол с гъби
4 човека 15-30 минути Лесно
СЪСТАВКИ
  • 400 г Зеленчуков микс за крем супа с карфиол Bonduelle

  • 500 ml вода (може да варира в зависимост от желаната консистенция)

  • 200 г кафяви гъби

  • 200 мл течна сметана

  • 50 г масло

  • 6 малки картофа

  • 3 скилидки чесън

  • 1 глава лук

  • клонка розмарин

  • пушен червен пипер

  • мазнина

  • сол

  • пипер

Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Нарежете зеленчуците на едро и ги поставете в тигана с микса за крем супа от карфиол на Bonduelle.

  • Стъпка 2

    Овкусете с пушен червен пипер, розмарин, сол и черен пипер. Добавете мазнина.

  • Стъпка 3

    Разбъркайте зеленчуците и ги запечете за 30 минути на 190 градуса.

  • Стъпка 4

    След като зеленчуците се сварят, изсипете ги в тенджера и гответе за около 10 минути. Пасирайте сварените зеленчуци, добавете маслото и течната сметана.

Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.