Стъпки на приготвяне
-
Нарежете жълтата и червената чушка и патладжана на кубчета, а пресния лук, чесъна и магданоза на ситно. Настържете сиренето, чесъна и пармезана.
-
Сложете в тиган с малко зехтин чесъна и го запържете за 6-7 минути. След това добавете нарязаните зеленчуци и граха Bonduelle. Подправете със сол, пипер и розмарин.
-
За тестото разбийте яйцата заедно с млякото, добавете пресятото брашно с бакпулвера, солта и пипера. Добавете сиренето, пармезана и настъргания чедър. Накрая добавете към сместа подправените зеленчуци и магданоза. Разбъркайте леко и изсипете сместа в тава. Оставете във фурната при 180°C за 3 минути. Може да поднесете със салата валериана.