Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Хрупкава салата с био зелен фасул

Здравословна почерпка с био зелен фасул

Стъпки на приготвяне

  • Нарежете на ситно пресния лук, червения лук на шайби, а репичките на половинки. Нарежете на кубчета авокадото, чери доматите и репичките на малки парчета, а картофите на големи парчета.

  • Сварете пресните картофи и бейби морковите в гореща вода с малко сол, после ги гответе с малко масло докато добият златист цвят и хрупкава текстура. Подправете със сол, пипер и мащерка.

  • Подредете салатата в голяма купа: рукула, салата валериана, радичио, репички, авокадо, чери домати, моцарела, червен лук, био зелен фасул Bonduelle, маслини каламата. За дресинга използвайте екстра върджин зехтин, балсамов оцет, сол и пипер.

Рецепти, които може да ви интересуват

Хрупкава салата с био зелен фасул
2 човека 15-30 минути Лесно
СЪСТАВКИ
  • <p><a href=https://bonduelle.bg/produkt/zelen-fasul-bio target=_blank rel=noopener>200 г цял био зелен фасул Bonduelle</a></p>
  • <p>100 г бейби моркови</p>
  • <p>18 парчета моцарела</p>
  • <p>10 чери доматчета</p>
  • <p>6 малки пресни картофа</p>
  • <p>3 репички</p>
  • <p>2 глави червен лук</p>
  • <p>2 бр. пресен лук</p>
  • <p>1 узряло авокадо</p>
  • <p>1 радичио</p>
  • <p>100 г маслини каламата</p>
  • <p>3 кубчета масло</p>
  • <p>1 шепа рукола</p>
  • <p>1 шепа листа от валериана</p>
  • <p>мащерка</p>
  • <p>екстра върджин зехтин</p>
  • <p>балсамов оцет</p>
  • <p>сол и пипер на вкус</p>
Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Нарежете на ситно пресния лук, червения лук на шайби, а репичките на половинки. Нарежете на кубчета авокадото, чери доматите и репичките на малки парчета, а картофите на големи парчета.

  • Стъпка 2

    Сварете пресните картофи и бейби морковите в гореща вода с малко сол, после ги гответе с малко масло докато добият златист цвят и хрупкава текстура. Подправете със сол, пипер и мащерка.

  • Стъпка 3

    Подредете салатата в голяма купа: рукула, салата валериана, радичио, репички, авокадо, чери домати, моцарела, червен лук, био зелен фасул Bonduelle, маслини каламата. За дресинга използвайте екстра върджин зехтин, балсамов оцет, сол и пипер.