Стъпки на приготвяне
-
Нарежете пилешкото месо на парчета, нарежете гъбите на тънки филийки, нарежете целината. Добавете кълновете и разбъркайте всичко заедно. Нарежете лука, загрейте олиото в уока, като първо леко запържете лука, а после добавите останалите съставки.
-
Пържете бъркайки, добавете сол и пипер. Оставете да изстине.
-
Разбийте яйцата и ги прибавете към изпърженото месо със зеленчуците. Разбъркайте всичко внимателно. Отново загрейте в уока олио и излейте готовата смес. Пържете движейки леко лопатката в едната и другата страна. Когато омлета се съедини, обърнете на другата страна, пържете докато не се зачервят краищата.
-
Сос: Оставете бульона в тенджера да заври, добавете соевия сос, виното и пипера. Изключете котлона. Разбъркайте брашното с водата и бавно налейте към бульона, постоянно бъркайки, докато соса се сгъсти. Добавете олиото и разбъркайте още веднъж.
-
Отново затоплете соса и разбъркайте, полейте с него омлета.