\n
Свържете се с нас
VEGGIE ЗОНА
РЕЦЕПТИ
Всички рецепти
ПРЕЗЯТИЯ И ЗАКУСКИ
СУПИ
ОСНОВНИ ВИДОВЕ
САЛАТИ
ДЕСЕРТИ
ПРОДУКТИ
Всички продукти
НОВИ-ПРОДУКТИ
КОНСЕРВИРАНИ ПРОДУКТИ
ЗАМРАЗЕНИ ПРОДУКТИ
ЗА НАС
НАШАТА ИСТОРИЯ
НАШИТЕ АНГАЖИМЕНТИ
ОТ ПОЛЕТО ДО ПЛОЩАТА
НОВИНИ И СЪБИТИЯ
ПРОМОЦИИ И СЪСТЕЗАНИЯ
ВДЪХНОВЕНИЯ
ЖИВЕЙТЕ ЗДРАВОСЛОВНО
ГОТВЕТЕ ВКУСНО
ПРИГОТВЯЙТЕ СЪС СТИЛ
БЪДЕТЕ КРЕАТИВНИ
ЗЕЛЕНЧУКОВА ЕНЦИКЛОПЕДИЯ
>
Retsepti
>
Египетска супа с месо Fatta
<
Retsepti
Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Приемете бисквитките
Египетска супа с месо Fatta
принтирайте рецепта
Elaborated
4 човек/души
150 мин
Съставки
за 4 човек/души
500 г телешко (или агнешко)
Лук
3 лъжици масло
5 скилидки чесън
Лъжичка оцет
1-2 зърна кардамон
Сол на вкус
Пипер на вкус
2 чаши сварен ориз
Крутони
Съставки за 4човек/души
500 г телешко (или агнешко)
Лук
3 лъжици масло
5 скилидки чесън
Лъжичка оцет
1-2 зърна кардамон
Сол на вкус
Пипер на вкус
2 чаши сварен ориз
Крутони
Стъпка 1
Сварете месото във вода с нарязани на филийки лук и подправки.
Стъпка 2
Когато месото поомекне, го отцедете, излейте бульона в тенджера и оставете на страни.
Стъпка 3
Свалете от котлона, добавете жълтъка, маслото, разбитата пяна, след което внимателно разбъркайте.
Стъпка 4
Леко запържете чесъна с останалата лъжица масло.
Стъпка 5
Към бульона добавете месото, оцета, чесъна след това ги оставете да заврат и подправете.
Стъпка 6
Добавете ориза и затоплете.
Съвет за готвене, заглавие
Изсипете крутоните. Сервирайте гореща.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Легенда
▶
Крем супа от грах с крокети от прошуто
Открийте рецептата
Патешки бутчета с пролетни зеленчуци
Открийте рецептата
Пролетни рулца със зеленчуци
Открийте рецептата
Вижте още рецепти
Открийте също...
Червено цвекло на кубчета
Зрял фасул
Сладък зелен грах
Царевица "Супер сладка" - GOLD
Броколи
Зелен фасул, рязан
Зелен грах
Зеленчуков микс "Минестроне"