Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Боб с царевица, ориз, гъби и грах

Оригинална рецепта за разнообразяване на менюто Ви, подходяща за зимата. Можете да използвате консервираните продукти на Бондюел.

Стъпки на приготвяне

  • Лукът се запържват на бавен огън заедно с гъбите, чушките и чесънът.

  • След това към тях се добавят доматите и ориза и се оставят да проврат 15 мин, преди да се добавят и другите продукти от списъка.

  • Подправките се слагат малко преди сваляне на ястието от огъня след приблизително още 30 мин.

Рецепти, които може да ви интересуват

Боб с царевица, ориз, гъби и грах
4 човека над 45 минути Лесно
СЪСТАВКИ
  • 200 г Нарязани гъби Bonduelle
  • 200 г Сладка царевица на зърна, вакуумирана, СУПЕР СЛАДКА И ХРУПКАВА, GOLD Bonduelle
  • 200 г Сладък зелен грах Bonduelle
  • 250 г ориз
  • 1 глава лук
  • 3 скилидки чесън
  • 450 г сварен боб
  • 2 домата
  • дeвесил
  • джоджен
  • сол
  • черен пипер
  • олио
Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Лукът се запържват на бавен огън заедно с гъбите, чушките и чесънът.

  • Стъпка 2

    След това към тях се добавят доматите и ориза и се оставят да проврат 15 мин, преди да се добавят и другите продукти от списъка.

  • Стъпка 3

    Подправките се слагат малко преди сваляне на ястието от огъня след приблизително още 30 мин.