Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Агнешко бутче с червено цвекло и кисели краставички

Чудесна Великденска вечеря за двама

Стъпки на приготвяне

  • Агнешкото се нарязва на хапки и се запържва с малко олио за около 10-15 минути.

  • Киселите краставички се нарязват на кубчета, а цвеклото от консерва се отцежда. Зеленчуците се изсипват върху месото и се задушават още малко на умерен огън, след което леко се овкусяват.

  • В дълбока купа сложете заквасената сметана, добавете горчицата и разбъркайте добре.

  • Месото и зеленчуците се изсипват в тавичка и се заливат със сметановия сос. Върху ястието се поставят стръкове пресен розмарин и то се запича за около 25 минути при температура от 180 градуса. Поднася се топло.

Рецепти, които може да ви интересуват

Агнешко бутче с червено цвекло и кисели краставички
2 човека над 45 минути Лесно
СЪСТАВКИ
Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Агнешкото се нарязва на хапки и се запържва с малко олио за около 10-15 минути.

  • Стъпка 2

    Киселите краставички се нарязват на кубчета, а цвеклото от консерва се отцежда. Зеленчуците се изсипват върху месото и се задушават още малко на умерен огън, след което леко се овкусяват.

  • Стъпка 3

    В дълбока купа сложете заквасената сметана, добавете горчицата и разбъркайте добре.

  • Стъпка 4

    Месото и зеленчуците се изсипват в тавичка и се заливат със сметановия сос. Върху ястието се поставят стръкове пресен розмарин и то се запича за около 25 минути при температура от 180 градуса. Поднася се топло.

Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.