Стъпки на приготвяне
-
В тиган с олио сгответе Зеленчуковия микс Provencal Bonduelle, подправете с микс от ароматни билки, сол и черен пипер. Оставете да се готви около 10 минути.
-
Подправете котлета със сол и черен пипер и го гответе в тиган, в който добавяме олио, чесън, мащерка, розмарин и масло. Внимателно разбъркайте всичко, така че агнешкото да поеме всички добавени вкусове, и изсипете червено вино, за да стане по-сочно.
-
Във висок тиган изсипете сока, получен от вече сготвеното месо, върху което добавете захар, царевично нишесте като разбърквате непрекъснато на слаб огън, докато се сгъсти.
-
В чиния добавете зеленчуковата смес, агнешкия котлет и предварително приготвения сос и може да се сервира вечерята.