Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Агнешка пастърма с млади картофи и червено цвекло

Идваме да Ви помогнем с нова рецепта, която може да Ви вдъхнови в приготвянето на празничната великденска трапеза. Този път цвеклото е идеална идея за гарнитура към агнешкото месо.

Стъпки на приготвяне

  • В тиган, подмазан с мазнина, пригответе агнешката пастърма.

  • Нарежете картофите и ги сложете в тава. Поръсете ги със зехтин и ги овкусете със сол, черен и червен пипер. Покрийте с фолио и гответе на фурна за 15 минути на 220 градуса.

  • Поставете руколата в плоска чиния. Подправете с педварително приготвен дресинг от зехтин и лимонов сок. Поставете парченцата цвекло върху руколата.

  • До зеленчуците поставете месото с картофи, върху които ние добавихме лука и чесъна.

Рецепти, които може да ви интересуват

Агнешка пастърма с млади картофи и червено цвекло
2 човека над 45 минути Умерено
СЪСТАВКИ
  • 400 гр. Червено цвекло на кубчета, Bonduelle

  • 200 гр. Агнешка пастърма / месо

  • 1 кг млади картофи

  • 50 гр рукола

  • 2 стръка зелен лук

  • 2 скулидки чесън

  • 1 лимон (сок)

  • зехтин

  • червен пипер

  • сол

  • черен пипер

Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    В тиган, подмазан с мазнина, пригответе агнешката пастърма.

  • Стъпка 2

    Нарежете картофите и ги сложете в тава. Поръсете ги със зехтин и ги овкусете със сол, черен и червен пипер. Покрийте с фолио и гответе на фурна за 15 минути на 220 градуса.

  • Стъпка 3

    Поставете руколата в плоска чиния. Подправете с педварително приготвен дресинг от зехтин и лимонов сок. Поставете парченцата цвекло върху руколата.

  • Стъпка 4

    До зеленчуците поставете месото с картофи, върху които ние добавихме лука и чесъна.

Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.