Стъпки на приготвяне
-
Нарежете лука, целината, морковите, чесъна и лютата чушка. Запържете ги в тенджера с олио и овкусете с червен пипер, мащерка, сол и черен пипер на вкус.
-
След като зеленчуците се запържат в олиото, добавете вода и пушените ребра и оставете всичко да поври няколко минути. След това добавете доматения сос и фасулът Канелини и ги оставете да заврят.
-
След като водата изври и месото се отдели от кокалите, то се изважда и поставя в отделен съд. Ако желаете по-гъста консистенция, вземете малко от съдържанието в тенджерата, блендирайте го и го добавете обратно в тенджерата.
-
Добавете и пастата и оставете да поври докато се сготви. Ако е необходимо, добавете още вода.
-
След като пастата се свари, порциите се разпределят в купички, поръсват се с магданоз и супата е готова за сервиране.