1. >Retsepti
  2. >Адриатическа супа от паста и боб

Адриатическа супа от паста и боб

Accessible
4 човек/души
30 мин
Съставки
за 4 човек/души
300 г Канелини зрял фасул на Bonduelle

250 г доматен сос

150 г паста (тип охлювчета)

500 мл вода

500 г пушени свински ребра

2 моркова

1 глава червен лук

1 стрък целина

1 скилидка чесън

половин люта чушка

1 с.л. олио

стрък мащерка

червен пипер

магданоз

сол

черен пипер

Стъпки на приготвяне
Съставки за 4човек/души
300 г Канелини зрял фасул на Bonduelle

250 г доматен сос

150 г паста (тип охлювчета)

500 мл вода

500 г пушени свински ребра

2 моркова

1 глава червен лук

1 стрък целина

1 скилидка чесън

половин люта чушка

1 с.л. олио

стрък мащерка

червен пипер

магданоз

сол

черен пипер

Стъпки на приготвяне
  1. Стъпка 1
    Нарежете лука, целината, морковите, чесъна и лютата чушка. Запържете ги в тенджера с олио и овкусете с червен пипер, мащерка, сол и черен пипер на вкус.
  2. Стъпка 2
    След като зеленчуците се запържат в олиото, добавете вода и пушените ребра и оставете всичко да поври няколко минути. След това добавете доматения сос и фасулът Канелини и ги оставете да заврят.
  3. Стъпка 3
    Накрая поръсете с парченца фета сирене, кориандър или магданоз и е готово за сервиране.
  4. Стъпка 4
    Добавете и пастата и оставете да поври докато се сготви. Ако е необходимо, добавете още вода.
  5. Стъпка 5
    След като пастата се свари, порциите се разпределят в купички, поръсват се с магданоз и супата е готова за сервиране.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда