Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Адриатическа супа от паста и боб

Перфектната рецепта за семеен обяд

Стъпки на приготвяне

  • Нарежете лука, целината, морковите, чесъна и лютата чушка. Запържете ги в тенджера с олио и овкусете с червен пипер, мащерка, сол и черен пипер на вкус.

  • След като зеленчуците се запържат в олиото, добавете вода и пушените ребра и оставете всичко да поври няколко минути. След това добавете доматения сос и фасулът Канелини и ги оставете да заврят.

  • След като водата изври и месото се отдели от кокалите, то се изважда и поставя в отделен съд. Ако желаете по-гъста консистенция, вземете малко от съдържанието в тенджерата, блендирайте го и го добавете обратно в тенджерата.

  • Добавете и пастата и оставете да поври докато се сготви. Ако е необходимо, добавете още вода.

  • След като пастата се свари, порциите се разпределят в купички, поръсват се с магданоз и супата е готова за сервиране.

Рецепти, които може да ви интересуват

Адриатическа супа от паста и боб
4 човека 30-45 минути Умерено
СЪСТАВКИ
  • 300 г Канелини зрял фасул на Bonduelle

  • 250 г доматен сос

  • 150 г паста (тип охлювчета)

  • 500 мл вода

  • 500 г пушени свински ребра

  • 2 моркова

  • 1 глава червен лук

  • 1 стрък целина

  • 1 скилидка чесън

  • половин люта чушка

  • 1 с.л. олио

  • стрък мащерка

  • червен пипер

  • магданоз

  • сол

  • черен пипер

  • Стъпки на приготвяне

Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Нарежете лука, целината, морковите, чесъна и лютата чушка. Запържете ги в тенджера с олио и овкусете с червен пипер, мащерка, сол и черен пипер на вкус.

  • Стъпка 2

    След като зеленчуците се запържат в олиото, добавете вода и пушените ребра и оставете всичко да поври няколко минути. След това добавете доматения сос и фасулът Канелини и ги оставете да заврят.

  • Стъпка 3

    След като водата изври и месото се отдели от кокалите, то се изважда и поставя в отделен съд. Ако желаете по-гъста консистенция, вземете малко от съдържанието в тенджерата, блендирайте го и го добавете обратно в тенджерата.

  • Стъпка 4

    Добавете и пастата и оставете да поври докато се сготви. Ако е необходимо, добавете още вода.

  • Стъпка 5

    След като пастата се свари, порциите се разпределят в купички, поръсват се с магданоз и супата е готова за сервиране.

Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.