Стъпка 1
Нарежете лука, целината, морковите, чесъна и лютата чушка. Запържете ги в тенджера с олио и овкусете с червен пипер, мащерка, сол и черен пипер на вкус.
Стъпка 2
След като зеленчуците се запържат в олиото, добавете вода и пушените ребра и оставете всичко да поври няколко минути. След това добавете доматения сос и фасулът Канелини и ги оставете да заврят.
Стъпка 3
Накрая поръсете с парченца фета сирене, кориандър или магданоз и е готово за сервиране.
Стъпка 4
Добавете и пастата и оставете да поври докато се сготви. Ако е необходимо, добавете още вода.
Стъпка 5
След като пастата се свари, порциите се разпределят в купички, поръсват се с магданоз и супата е готова за сервиране.