Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Гаспачо - испанска студена супа от зеленчуци

Приготвят се много разновидности на тази известна испснска супа, но традиционната рецепта произлиза от Андалусия. По традиция гаспачото се сервира в дървени купички и се яде с дървени лъжици. В горещите дни със сигурност е безценна.

Още съвети за супа гаспачо:

  • За тези, които обичат пикантна супа, добавете няколко капки сос табаско.
  • Включете зелени и червени чушки, за да разнообразите основната рецепта за супа гаспачо.
  • Опитайте се да използвате пресни и добре узрели домати, вместо доматен сок.
  • Не забравяйте да махнете кожата и семките на доматите.
  • Уверете се, че сервирарате студената супа гаспачо наистина студена.
  • Охладете купата или чашите, така че супата да остане студена за по-дълго време.
  • Малко заквасена сметана може да придаде интересен привкус на вашата супа гаспачо.
  • Други опции за гарнитура са парче авокадо и тортила чипс.

Рецепти, които може да ви интересуват

Питки с царевица, сметанов дресинг и зелени подправки
Питки с царевица, сметанов дресинг и зелени подправки

Сладка царевица и люти подправки - много вкусни заедно.

4 човека 30-45 минути Умерено
Сьомга с ориз и зеленчуци
Сьомга с ориз и зеленчуци

Мислите ли за бързо, вкусно и питателно ястие? Предлагаме ви да опитате нашата рецепта със сьомга и микс от

2 човека 15-30 минути Умерено
Хрупкави пилешки гърди със зелен фасул
Хрупкави пилешки гърди със зелен фасул

Азиатската кухня може да достигне до дома ви. Бърза и вкусна, тази рецепта ще бъде по вкуса на вашите близки,

2 човека 30-45 минути Умерено
Крем супа от печен карфиол с гъби
Крем супа от печен карфиол с гъби

Нов подход към обичайната рецепта за крем супа. Вкусът на варените зеленчуци ще се хареса на близките ви и ще успеете да събере всички за вечеря.

4 човека 15-30 минути Лесно
Гаспачо - испанска студена супа от зеленчуци

Приготвят се много разновидности на тази известна испснска супа, но традиционната рецепта произлиза от Андалусия. По традиция гаспачото се сервира в дървени купички и се яде с дървени лъжици. В горещите дни със сигурност е безценна.

Още съвети за супа гаспачо:

  • За тези, които обичат пикантна супа, добавете няколко капки сос табаско.
  • Включете зелени и червени чушки, за да разнообразите основната рецепта за супа гаспачо.
  • Опитайте се да използвате пресни и добре узрели домати, вместо доматен сок.
  • Не забравяйте да махнете кожата и семките на доматите.
  • Уверете се, че сервирарате студената супа гаспачо наистина студена.
  • Охладете купата или чашите, така че супата да остане студена за по-дълго време.
  • Малко заквасена сметана може да придаде интересен привкус на вашата супа гаспачо.
  • Други опции за гарнитура са парче авокадо и тортила чипс.
Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.