• corpo

Консервирани зеленчуци

800 милиона ЕВРО това е оборотът от традиционната дейност на Бондюел, реализирана на европейския пазар за зеленчукови консерви.

метални консерви с царевица, боб и грахНомер 1 в Европа

  • Това е сектор, в който доминират френските производители на чело с Групата на Бондюел.
  • Производството на консерви остава основната дейност на Бондюел: представлява над 50% от оборотите и възлиза на 700 000 тона. Лидер на европейския пазар с 30% дял на пазара. Бондюел е номер 1 във Франция и в Европа, в това число и в: Германия, страните от Бенелюкса, Полша, Чехия и Русия.
  • Качество и находчивост са двата критерия, върху които се опира Бондюел, за да развие различна стратегия на този конкурентен пазар.

Марки във Франция и в чужбина:

  • Bonduelle – в Европа и Латинска Америка: сърцето на гамата, предназначена за широкия потребител и гастрономията.
  • Cassegrain – във Франция: гама високо качество предназначена за широкия потребител

3400 продукта

Марките Бондюел това са портфолио на 3400 продукта. Освен класическите продукти като грах, фасул, предлагани са също така продукти като “Гъби Cassegrain Jockey Club” или фасул ръчно нареждан, салати в буркани “Crea Salad”, а също така първоначално приготвени продукти. Последните са продукти-база, даващи възможност на всеки да приготви ястие според собствения вкус и фантазия.

, , , ,