С подходящи упражнения и здравословно хранене, Вие ще изглеждайте добре в новите си бикини

Красиво

Яжте здравословна храна, правете много упражнения и пийте много вода; антицелулитните кремове няма да подействат така добре, както воденето на здравословен начин на живот.

Здравословна храна и вода за намаляване на теглото и целулита

Ако много ви се иска да отидете на басейн или да прекарате почивката си на плажа, но се чувствате доста неудобно заради начина, по който изглеждате в бикини, винаги можете да опитате да промените нещата към по-добро. Най-упоритите мастни натрупвания по бедрата и задните части започват да изглеждат грозно, когато се свързват с неравностите на кожата.

Причините за целулита са не само хормонални и генетични, както вероятно си мислите, но най-вече са свързани с начина ви на живот и хранене. Уверете се, че пиете достатъчно вода и поемате балансирана здравословна храна, включително и нискомаслено кисело мляко, моркови, пипер и пълнозърнест хляб.

Не забравяйте за физическите упражнения

Ако искате да сте привлекателни за лятото, повече се движете – джогинг и разходки, правете упражнения у дома или във фитнес салона, чувствайте се свободни да танцувате и скачате, както и да се ангажирате с всякакъв вид физически упражнения, които харесвате. Уверете се, че се движите много, ако искате здраво и стегнато тяло, плосък корема и гладка кожа. Отървете се от излишните килограми, като преминете към активен начин на живот с много на физическа активност.

, , , , , , ,