Плодове и зеленчуци за свежо излъчване през лятото

Красиво

Лятото е точно зад ъгъла. За да придобиете добре-оформено тяло през лятото, не е твърде късно да преминете на диета от плодове и зеленчуци.

Лятно излъчване

Влакната и витамините са полезни за червата и кожата, а също така могат да ви помогнат и да се концентрирате про умствен труд. Най-добре е да консумирате по 5 леки ястия на ден.

Започнете утрото с плодове или сок за разведряване и за добро храносмилане.

Вземете едно кисело мляко за ранна закуска, но се опитайте да изберете натурално мляко с добавени плодове. За обяд, изберете нещо със зеленчуци за гарнитура, като печено месо, риба или тофу.

Диетата не трябва да ви държи гладни. Необходимо е да планирате храненето си внимателно и да изберете какво точно ще консумирате: насочете се към храни с ниско съдържание на мазнини, но в същото време и достатъчно питателни.

Чувствайте се свободни да експериментирате с различни ястия и се наслаждавайте на храната! Яжте сурови плодове за късна закуска. Избягвайте да ядете банани по това време на деня, тъй като те съдържат повече захар. Най-добре е да изберете портокал, грейпфрут или лимон. За вечеря, яжте зеленчукова салата: просто нарежете малко зеле, лук и моркови, добавете малко подправки и ще имате лека вечеря. Не яжте след шест часа вечерта!

, , ,