Отслабнете бързо с воинската диета

Красиво

Създадена от израелски военен специалист, воинската диета се базира на идеята за естествените цикли на диета и физически упражненията като средство за успех. Забележително неограничаващ, този лесен начин на хранене има фантастичен процент на успеваемост и много хора го възприемат като начин за лесно отслабване.

Воинската диета

Наскоро светът преживя истинска революция в храненето, не базирана на приемането на определени групи храни и избягването на други, а на ритъма на хранене. Воинската диета е такава диета – нейният създател предвижда, че за да е добре, човек трябва да премине към много малко ядене през деня и към едно голямо ядене няколко часа преди лягане.
Според автора на воинската диета, за хората в древността е било характерно по-малкото яденето през деня, поради работата (лов и събиране на реколта и пр.) и консумацията на много храна вечер, когато са имали време да се отпуснат. По този начин, тази диета за лесно отслабване би могла да постигне именно това.

Правилата

Правилата на воинската диета са малко, но важни:
1. Не оставайте без храна за повече от 12 часа. Това ще ви нанесе повече вреда, отколкото полза.
2. Закуска от здравословни храни през деня. Хванете една ябълка, една шепа плодове, някои ядки, чаша мляко или нещо друго. Тя ще запази ума ви ясен и тялото ви ще работи безпроблемно.
3. Яжте колкото искате вечер. Идеално това трябва да е 3-4 часа преди да заспите.

Няма реални ограничения по отношение на това, което можете да ядете, щом вечерята ви съдържа достатъчно необходми вещества: протеини, мазнини и въглехидрати.4. Упражнения. Разхождайте се в бързо темпо, правете спринтове, качвайте се по стълбите без асансьор, правете упражнения за сваляне на килограмите, йога – всичко, което намирате за интересно и вълнуващо. Ако спазвате тази диета, по време на тренировките или след това няма да ви липсва енергия.


Воинската диета се радва на голяма популярност и успех, тъй като е представена за първи път. Може това да не е идеалното решение за отслабване, но кое в крайна сметка е? Този план за хранене представлява просто и неограничаваща диета за следване, която си струва да се опита.

, , , , , , , ,