Диетите – поредното лишение или необходимост

Красиво

Дали наистина имаме нужда от диета? Този въпрос винаги е подтикнат от суетата - несъмнено това е сладкият грях на всяка жена.

Diets - why do we need them?

Дали наистина имаме нужда от диета?

Всички ние се стремим да изглеждаме неотразимо, за да бъдем привлекателни и да предизвикваме възхищение в очите на мъжете, както и мъничко завист – втези на жените.
В това няма нищо лошо, разбира се, стига всичко да е в умерени дози.
А за да изглеждаме добре, трябва да се чувстваме добре в кожата си. Това се постига с цената не само на много упражнения.

Изключително важно е да се изгради една добра хранителна култура, която да помага на нашето тяло да функционира добре. Когато се храним правилно, ние се грижим за него и неговите правилни жизнени функции. Затова драстичните диети, които предполагат нисък прием на въглехидрати, са вредни, както за организма, така и са мозъчната дейност, защото мозъкът функционира правилно именно благодарение на тях. Запомнете, че правилните диети са тези, които не ви лишават от плодове и зеленчуци, полезни – ненаситени мазнини, протеини и въглехидрати. Също така правилният режим включва поне 5 хранения на ден, на по-малки порции. И не забравяйте, че диетите действат най-добре, когато са комбинирани със спорт!

, , , , ,