Здравoсловни тестове и анкети

Полезно

Има толкова много неща за откриване в света на зеленчуците - факти, които вие все още не знаете.

Ще откриете много тестове и анкети в целия ни сайт, но ето нещо, с което да започнете веднага. Проверете знанията си за храните и храненето и след това … може да тествате своите приятели.
Кои от тези храни съдържат най-много протеини?


quiz2

Изненадващи факти, от които няма да ви доскучае

Здравословното хранене не е нужно да бъде сериозна тема – хората бързо се отегчават, както по време на скучни класове в училище или лекции. Придобиването на знания за здравословно хранене чрез здравни тестове и анкети може да бъде интересно и забавно. След като ние започнем да мислим за това, което ядем, ще останем не само здрави и в добра форма, но също така ще получим много полезни знания за да извлечем най-доброто от живота.

Знаете ли защо брюкселско зеле направи кариера в Европа? Чували ли сте , че грахът е бил асистент на професори, когато са се правили генетични изследвания? Защо спанакът печели популярност сред моряците?

quiz3

Придобийте знания и се забавлявайте

Основната стъпка към здравословното хранене е промяната на нашите лоши хранителни навици.Тестовете и анкетите ни показват хранителните свойства на зеленчуците по интересен начин, разкривайки фактите, които не са ви били известни до момента. Ако ние сме готови за промяна и останем последователни в нашите решения , постигането на целите ни ще бъде много лесно за нас.