Рецепти със зеленчуци и салати. Идеи за здравословно хранене на грил

Модерно

Обогатете вашите рецепти за салати и сведете изобилното и натоварващо празнично меню само до няколко зеленчукови рецепти: празнични грил идеи и техники.

Готвене на открито и печене на грил

Един от най-добрите начини да се насладите на почивката си в провинцията, на море или някъде в планината, е да изпробвате рецептите за леки салати, както и чудесните месни и зеленчукови рецепти, които иначе не бихте могли да приготвите, когато сте в големия град и които не стават същите, когато са готвени в кухня.

Щом имате ядене на грил, моментално отпадат всякакви забрани, от рода на “Не си играй с храната“. Сега може да направите каквото си поискате с всяка твърда съставка – печене риба на скара, сиренето, зеленчуците и месото могат да станат перфектни продукти за развихряне на кулинарните ви фантазииовкусят приготвените на скара зеленчуци.

 

Как да приготвим вкусни зеленчуци на скара

  • Подготовка: пригответе дебели резени зеленчуци и ги намажете с ароматно олио, лимон и балсамов оцет. Сега можете да ги поставите на предварително загрятата скара.
  • Внимавайте: не забравяйте често да обръщате резените и да предотвратите изсъхването им. Махнете зеленчуците, щом са готови. Внимавайте за различните по вид зеленчуци, които изискват различно време за печене.
  • Насладете се на последната част: подредете всичко в съвършен ред, заедно с разтопеното сирене или друг продукт, които още повече ще овкусят приготвените на скара зеленчуци.

 

 

, , , , , , , , , ,