Топ упражнения за стягане на тялотo

Красиво

Ако и вие искате да изглеждате привлекателно и искате да се сдобиете със страхотно и стегнато тяло за лятото, трябва да знаете, че това е лесно изпълнимо с упражнения, просто се иска постоянство и мотивация.

За страхотно стегнато дупе можете да опитате да комбинирате три от тези упражнения:

- магарешки ритници
- клякания
- напади

Top-exercises-for-body-tightness-1

Ако не сте тичали преди или не ви харесва, подгответе си дълъг списък с любимите си песни. Можете да си намерите и страхотен партньор за тичане и да откриете удоволствието в това популярно кардио упражнение.

Top-exercises-for-body-tightness-2

Топ упражнения

Винаги започвайте със загряване и завършвайте тренировката с разтягане – това ще предотврати евентуалната мускулна треска.
Най-доброто и ефикасно средство за борба с целулита и излишните мазнини е плуването, защото активизира цялото тяло. Бягането също така стяга най-ефикасно краката и седалищните мускули.А ако искате да имате стегнато дупе, легнете по гръб и направете 3 серии по 20 повторения изправяне на таза максимално нагоре. Не забравяйте да пиете много вода по време и след тренировка, защото в противен случай организмът се обезводнява и изтощава по-бързо. При добро желание и постоянство, резултатът непременно ще дойде скоро!

Top-exercises-for-body-tightness-3

, , ,