Чист въздух, Добра Храна, Добро Самочувствие

Модерно

Дори и всеки да е съгласен с това, че суровите зеленчуци са най-здравословната храна, консумирането на зеленчуци, приготвени на скара е едно страхотно и бързо решение за яденето на добра храна, която те кара да се чувстваш добре.

Добра Храна

Зеленчуците увеличават дневния прием на витамини и намаляват обиколката на талията. Също така те са много проста за приготвяне храна, дори и за начинаещи.

Какво ви е необходимо?

Предимството на зеленчуците е състои в това, че те не се нуждаят от подправки, мариноване и специални масла, които да подобрят вкуса им. Печените зеленчуци може да се приготвят по различни начини: на открито (жар), в кухнята на фурна, на скара или на тиган. Зърнените храни, картофите, брюкселскоте зеле, пащърнака, целината и морковите може да се приготвят за по-малко време, ако предварително са сварени във вода.

Почти всички зеленчуци могат да бъдат изпечени, но:

  • тиквичките,
  • патладжаните,
  • доматите,
  • чушките,
  • лютият червен пипер,
  • чесъна, праза,
  • лука,
  • гъбите,
  • сладките картофи
  • и аспержите

са особено подходящи за приготвяне на скара, тъй като не изискват много време.

Някои зеленчуци като лука, чесъна и чушките нямат нужда да се белят преди печене.

Бъдете творчески настроени, изненадайте вашите гости с барбекю от добра храна и се чувствайте добре!