Диета за хубава кожа с спанак и моркови

Красиво

Изглежда, че изборът ни на диета влияе не само върху нашата кожа, но и върху привличането от противоположния пол. Изследователи твърдят, че диетата е най-добра, когато се състои от плодове и зеленчуци.

За красив тен и кожа

Изследванията показват, че за мъжете, както и за жените най-привлекателен е розовият тен на кожата и лицето. Може да го получите благодарение на здравословна диета, богата на зеленчуци и плодове.

Здрав цвят на кожата

  • Важното за здравия цвят на вашата кожа: колкото по-светла, толкова по-харесвана е тя. Хубавият, светъл тен на кожата говори за красота на лицето, прави го по-привлекателно, а най-важното е, че то издава здравословна диета и добър начин на живот.
  • Хубавият тен е признак не само за това, че вашата кожа е подхранена, но и че сърцето ви е в здравословно състояние.
  • Пушачите и болните хора нямат този здравословен цвят на кожата, затова тяхната кожа издава разликата между тях и хората, които са здрави и не пушат цигари.

Какво може да направим?

За да подобрите своята кожа и тен е хубаво да обогатите своята диета с някои от следните зеленчуци и плодове: домати, моркови, спанак, листни зеленчуци и портокали. Те не само съдържат каротин, но също така могат да подсилят съпротивителните сили на организма и да Ви предпазят от образуване на ракови клетки. Важно е поне 5 пъти на ден да се поемат зеленчуци и плодове. Също така можете да последвате опита на Японската кухня, където в своята диета те си позволяват по 10 порции зелени храни всеки ден. Така и вие, благодарение на добре подбраната диета ще бъдете в състояние да притежавате светъл и искрящ тен на кожата.

, , , ,