Леки летни салати – отслабнете с броколи, фасул и други зеленчуци

Красиво

Подлагането на глад за отслабване и за придобиването на добър външен вид само ще доведе до ефекта йо-йо, тъй като по-голяма част от килограмите, които сте изгубили ще се възвърнат обратно по-бързо, отколкото си мислите

Light Summer Salads – Lose Weight and Look Good

Oтслабнете и изглеждайте добре

Важно е да се яде най-малко пет пъти на ден, по малки порции почти без въглехидрати и мазнини. Пийте много течности и ходете по половин час на ден. Но какво да ядате? Лятото е идеалният период от годината, за започване на диета. Можете да се насладите на вкуса и ползите от голямото разнообразие плодови и зеленчукови салати.

Изберете всякакви комбинации от плодове и зеленчуци, които не само отговарят на вашите нужди и желания, но и съдържат основните съставки, които дават тласък на метаболизма ви, изгарянето на мазнините и ви карат да се чувствате добре и в кондиция: патладжан, тиквички, домати, пипер, праскови, пъпеш, грозде, фасул, краставици, марули, броколи, лимон, ябълки, авокадо. Добавете сирене, твърдо сварени яйца, препечени филийки, качествен оцет, зехтин и малко пресни билки, за да се получи апетитна салата. Сервирайте ги горещи или студени, със или без месо – те ще се превърнат в любимите ви лакомства през лятото!
, , ,