• 40 min
  • лесна
  • 3

Оценка на потребителите
1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинги)
Loading...Loading...

Невероятно вегетарианско ястие с вкус на риба.

Използвайте зеления фасул на Bonduelle през сезоните, когато няма пресен фасул.

Съставки

500 г Bonduelle зелен фасул
по 2 супени лъжици брашно и галета
4 супени лъжици олио
2 яйца
Сол
черен пипер
10 г сусамово семе

Начин на приготвяне

  • След измиване, фасулът се нанизва на клечки за зъби по 3-4 шушулки, след което се овалват в брашно и се изпържват.
  • След изстиване, се потапят в яйцето и ситно норязания магданоз, и след това в галетата, сусамовото семе и черния пипер.
  • Пържат се в горещо олио и след като изстинат, клечките за зъби внимателно се отстраняват. Добър апетит!


Съвети за сервиране:
Ястието може да се консумира докато е топло или след като изстине.