Боб с царевица, ориз, гъби и грах

  • 60 min
  • лесна
  • 4

Оценка на потребителите
1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (2 гласа, средно: 5.00 от 5)
Loading...Loading...

Оригинална рецепта за разнообразяване на менюто Ви, подходяща за зимата.

Можете да използвате консервираните продукти Bonduelle.

Съставки

3 скилидки чесън и 1 глава лук 200 г Bonduelle консервирани гъби 250 г ориз по 200 г Bonduelle царевица и грах 450 г сварен боб 2 домата дeвесил, джоджен, сол и черен пипер олио

Начин на приготвяне

  • Лукът се запържват на бавен огън заедно с гъбите, чушките и чесънът.
  • След това към тях се добавят доматите и ориза и се оставят да проврат 15 мин, преди да се добавят и другите продукти от списъка.
  • Подправките се слагат малко преди сваляне на ястието от огъня след приблизително още 30 мин.

Съвети за сервиране:

Ястието се консумира топло.